2 Nisan 2014 Çarşamba

Call of Duty Dünya Şampiyonu

Kendinizi Call of Duty online dünyasında iyi bir oyuncu olarak görüyorsanız, CompLexity ile tanıştıktan sonra fikrinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.


Profesyonel oyun turnuvaları sadece DotA ve LoL gibi MOBA veyaStarCraft gibi strateji oyunları ile sınırlı değil elbette. FPS oyunları da dünya çapında ilgi görüyor. Bu turnuvaların en büyüklerinden biri, 2014 Call of Duty Championship geçtiğimiz hafta sonu Los Angeles'ta gerçekleşti. Kazanan ise CompLexity oldu.
Oyun dünyasının son yıllarda en popüler serilerinden biri haline gelen Call of Duty oyunlarında cengaverler sanal er meydanına çıktı ve fareler (ya da belki de oyun kumandaları) konuştu. Birincilik ödülünün 400 bin Amerikan doları olduğu Call of Duty Championship'te dağıtılan toplam ödül ise 1 milyon doları buldu.
Rakiplerini alt ederek zirveye adını yazdıran ekip ise Patrick "Aches" Price, Tyler "TeePee" Polchow, Damon "Karma" Barlow ve Ian "Crimsix" Porter'dan oluşan CompLexity oldu. Ekip son oyuna EnVyUs'ı da yenerek, 400 bin doları kaptı.
Yenilen takım EnVyUs ise 2. olarak 200 bin dolarla yetinmek (!) zorunda kaldı. Tabelada olan ilk 8 takıma da en düşüğü 25 bin dolar olmak üzere kademeli olarak para ödülleri dağıtıldı. Call of Duty becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız, bu turnuva sizin için iyi bir motivasyon olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder